Tilannetietoisuus on..

..
Astu sisään
Sairaalat ja akuuttihoito
Tuemme tilannetietoisuutta sairaaloissa ja akuuttihoidossa viestintä- ja hoitajakutsuratkaisuilla, Ascomin ohjelmistoilla, liikkuvalla teknologialla sekä kliinisellä konsultaatiolla.
Tutustu
Palveluasuminen
Laajan ratkaisuvalikoimamme avulla voidaan varmistaa asukkaiden ja pitkäaikaishoidon potilaiden turvallisuus ja yksityisyys. Ratkaisut tukevat hoitohenkilöstön kiireistä työtä ja lisäävät työtyytyväisyyttä.
Tutustu
Teollisuus, tuotanto ja turvallisuus
Henkilöstö voi pysyä liikkeellä tehtäviä hoitaessaan. Vähemmän suunnittelematonta seisokkiaikaa ja muita katkoksia tuotannossa. Tapahtumat, hälytykset ja toiminnot kirjautuvat järjestelmään jatkuvan kehityksen tueksi.
Tutustu
Tuoreimmat uutiset
digitalisaation haasteista ja ratkaisuista
8. joulukuuta 2021
Italiassa toimiva julkinen alueellinen sairaalakonserni tilaa Ascomilta Digistat-ratkaisun useisiin sairaaloihin. Viiden vuoden sopimus sisältää myös ylläpitopalvelut. Kaikkiaan tilausten arvo on 2,5 miljoonaa euroa.
25. toukokuuta 2021
Ascom toimittaa Vaasan keskussairaalan uuteen H-rakennukseen kattavan viestintäratkaisun, joka sisältää muun muassa Telligence-hoitajakutsujärjestelmän, ohjelmistot ja koko rakennuksen kattavan henkilöturvaratkaisun. Sopimuksen arvo on noin 1,2 miljoonaa euroa.
Katso kaikki uutiset

Keskustele Ascomin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä

Sinua voi kiinnostaa myös

Tilaa uutiskirje

Täytä tiedot ja saat kuukausittain sähköpostiisi oman alasi ajankohtaista tietoa.

Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksesi henkilötietojesi tallentamiseen.